Sherbimet

Shërbimet nga Balkan Medical Group

Balkan Medical Group, mbetet i përkushtuar maksimalisht që të ofrojë shërbime shëndetësore për pacientët e tij të një niveli të lartë duke aplikuar ISO shtandardet për shëndetësi.

Personeli mjekësor, teknologjia e fjalsës së findit, Praktikat shëndetësore, implementimi i ISO standardeve në shërbime shëndetësore, cilësia e ajrit në hapsirat tona, janë vetëm disa nga fjalët kyqe që karakterizojnë Balkan Medical Gorup. Mbi të gjitha, ajo që na bënë më ndryshe nga të tjerët është pëcjellja e gjendjes shëndetësore e pacientit pas trajtimit, duke u kujdesur, këshilluar dhe rekomanduar për terapit mjekësore.

Logjistikë

Transporti, Rregullimi i dokumenacionit dhe akomodimi janë çështjet logjistike për të cilat kujdeset Balkan Medical Group për pacientët tanë.

Shërbimet Mjekësore

Kontrolli mjekësor, Laboratori, Radiologjia dhe Diagnostifikimi janë fazat që sigurojnë një shërimë të sakt, të shpejt dhe të sigurt.

Rehabilitimi i pacientëve

Rehabilitimi i pacientëve tanë është njëra nga etapat që Balkan Mecial Group i kushton rëndësi të veqant për shërimin e plot të pacientëve.

Pëcjellja e situatës pas trajtimit

Njëra nga praktikat më të mira shëndetësore në kohën moderrne është kontrolli pas shërimit, por risi e sistemit shëndetësor në këtë regjion.

Planifikimi i trajtimit & rehabilitimit

Trajtimi tek ne fillon duke caktuar termin (online ose duke telefonuar), mjekët tanë do merren me pacientin dhe varësisht prej problemit shëndetësor pacienti orientohet tek specialisti i fushës përkatëse.

 • Caktimi i terminit;
 • Kontrollat fillestare;
 • Kontrolli me mjekët specialist;
 • Analizat në laborator super moderrn;
 • Radiologji me teknologji e fjalës së fundit;
 • Personel i kualifikuar;
 • Cilësia e ajrit në ambientet spitalore tek ne në nivel shumë të lartë;
 • Infrastrukurë e nivelit bashkohor;
 • Rehabilitim pas trajtimit.

1. Si mund të filloni trajtimin tek ne?

Trajtimi tek ne fillon duke caktuar termin (online ose duke telefonuar), mjekët tanë do merren me pacientin dhe varësisht prej problemit shëndetësor pacienti orientohet tek specialisti i fushës përkatëse.

2. Sa mund të kushtoj trajtimit tek ne?

Qëllimi i Balkan Medical Group, ofronë shërbimet shëndetësore me çmime shumë të volitshme dhe të përballushme për të gjithë pacientët, duke liruar veçanërisht  kategori të ndryshme. Pacientët tan trajtohen me të njëjtim çmim në të gjitha rrjetet tona spitalore.

3. Çfarë mund të nihmojm tjetër pacientët?

Balkan Medical Group është rrjet i spitaleve internacionale dhe këtu lind nevoja e pacientëve tan për shumë shërbime tjera logjistike, si transporti, akomodimi si dhe pjesa tjetër e dokumentacioneve përcjellse.

Për të gjitha këto çështje përkujdeset Balkan Medical Group.

4. Cilat janë fazat e trajtimit tek ne?

Trajtimi tek Balkan Medical Group bëhet në disa faza, varësisht nga lloji i telashes shëndetësore. Si fillim caktohet termini, paraqitet problemi shëndetësor, takimi me mjekët specialist, analizat në laborator të teknologjisë së fundit, radiologji me pajisje të teknologjisë së fundit, diagnostifikimi i problemit, trajtimi i problemit shëndetësor dhe rehabilitimi pas trajtimit. Të gjitha këto kryhen nga personel i kualifikuar, me pajisje dhe infrastruktur super moderrne jo vetëm në ballkan por edhe më gjerë.

Trajtimi tek ne është

Sinonim i një kujdesi të veçant për shëndetin!

Subscribe to newsletter

  Miku i shëndetit tuaj!

  Balkan Medical Group bënë më të mirën për shëndetitn e pacientit. Miku i shëndetit tuaj!