Kontakt

Si mund të na gjeni?

Balkan Medical Group është lehtësisht i qasshëm dhe mund ta gjeni në adresën e shënuar më posht, për ç'farë do info ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

+383 (0) 45722888

+38345722888

balkan.medical

#balkan medical

info@balkan-medical.com

Rr. Shefqet Shkupi, Kalabri (Emshir), Prishtinë 10000, Kosovë

Na shkruani mesazh

Qëllimi ynë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë të klientit dhe t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohën e duhur.    [number number-287* your-ID placeholder "Your ID"]