Rreth Nesh

Çfarë bëjmë ne

Këtu do të gjeni informacion mbi shumë mundësi mjekësore dhe terapeutike në Qendrën Mjekësore për Shëndetësi në Balkan Medical Group. Performanca mjekësore dhe kujdesi njerëzor janë përparësia jonë kryesore kur vjen puna për t’ju ndihmuar individualisht dhe në mënyrë efektive.

Në radhë të parë është që të ndihmojmë të gjithë ata njerëz që nuk e kanë mundësi të shërohen në Shtet e tyre, që në mënyrë sistematike dhe sipas nevojës së tyre të rekomanduar nga Mjeket dhe specialistet mjekësorë, tu ofrohen shërbim kualitativ me kosto sa më të arsyeshme në Klinikat të ndryshme në tërë kontinentin Evropian dhe anasjelltas.

1. Misioni ynë

Misioni kryesor i yni është ofrimi cilësor i shëbimeve shëndetësore për pacientët tanë, duke ofruar zgjidhje për problemet shëndetësore me standardet më bashkohore dhe praktikat më të mira shëndetësore.

2. Objektivat tona

Ne synojmë që pacientët tanë të marrin të gjitha trajtimet shëndetësore këtu në vend pa pasur nevoj të shkojnë në vendet tjera, me standadet më bashkohore, personel të nivelit evropian dhe me teknologji më moderrne.

3. Pacientët tanë

Pacientët tanë do të kenë VIP servise, do të jen në përcjellje gjatë gjithë kohës që nga fillimi dhe deri në përfundim me shpresë që me ndihmën e Mjekëve më të specializuar dhe të krijuesit tanë që të kenë shërim të suksesshëm.

0 Years experience

0 Pacient të lumtur

0 intervenime te realizuara

Kur jemi themeluar ne

Balkan Medical Service – BMS u themelua në vitin 2016 nga z. Naser Lahi si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar l.l.c. Duke parë vështirësitë dhe maltretimet e paskajshme të pacientëve për shërbime Medicionale në disa Shtete të Ballkanit ( Ish RFJ-se) dhe Afrikës Veriore, të mundësuara nga sistemet shëndetësore jo mirë të organizuara, lindi ideja e themelimit të BMS, arsyeja ishte me tepër Humane se sa Komerciale, në mënyrë që të kontribuojmë në përmirësim të kësaj gjendje pa dallime Etnike, Fetare etj.

Get started

Kontrolli i Infeksionit Mjedisor Kundër Patogjenëve Ajrorë

Objektet e kujdesit shëndetësor kanë një gamë të gjerë të zonave kritike ku pastrimi i dobët i ajrit mund të çojë në një katastrofë. Infeksionet e blera nga spitali çojnë në një zgjatje të pacientit gjatë qëndrimit, rritjes së përdorimit të antibiotikëve dhe, më e rëndësishmja, vuajtjeve të panevojshme njerëzore.

Get started

INFRASTRUKTURA

TEKNOLOGJIA

KONTROLLI I AJRIT

Shërbime të shpejta

Ne jemi të përkushtuar që për pacientët tanë të ofrojmë shëbime shëndetësore kualitative dhe shumë të shpejta.

Ekipi i ekspertëve

Ekimi ynë i ekpertëve përbëhet nga ekspert të dëshmuar në vendeve më të zhvilluara. Personeli ynë përbëhet nga ekspertët më të mirë.

Çmime të përballueshme

Shëndeti i pacientëve tan është mbi të gjitha. Ne ofrojmë shërbime mjekësore me çmime shumë të volitshme dhe të prballueshme për pacientët tan.

Fitues i çmimit

Duke ndërtuar klinikat tona, duke implementuar standarde më të lart, duke angazhuar ekspertë më të njohur ndërkombëtar, do të rrëmbejmë të gjitha çmimet për shëndetësi

Teknologji moderne

Duke u kujdesur për të përvetësuar teknologjin e fjalës së fundit në të gjitha fushat, na bënë të ofrojmë cilësi të lartë në shërbime shëndetësore.

Gjithmonë të hapur

Ne jemi gjithmonë në shëbrim për pacientët tanë me gjitha kapacitetet që kemi në dispozicion.