Produkte Farmaceutike

Ne ofrojmë Maska dhe SARS-Cov-2 antibody test (lateral flow method) për parandalimin e infeksionit me këtë virus, të ceritikuara nga OBSH.

Shërbime Mjekësore

Kontrolli mjekësor, Laboratori, Radiologjia dhe Diagnostifikimi janë fazat që sigurojnë një shërimë të sakt, të shpejt dhe të sigurt.

Rehabilitimi i Pacientëve

Rehabilitimi i pacientëve tanë është njëra nga etapat që Balkan Mecial Group i kushton rëndësi të veqant për shërimin e plot të pacientëve.