Produkte Farmaceutike

Ne ofrojmë Maska dhe SARS-Cov-2 antibody test (lateral flow method) për parandalimin e infeksionit me këtë virus, të ceritikuara nga OBSH.

Shërbime Mjekësore

Kontrolli mjekësor, Laboratori, Radiologjia dhe Diagnostifikimi janë fazat që sigurojnë një shërimë të sakt, të shpejt dhe të sigurt.

Rehabilitimi i Pacientëve

Rehabilitimi i pacientëve tanë është njëra nga etapat që Balkan Mecial Group i kushton rëndësi të veqant për shërimin e plot të pacientëve.

Balkan Medical Group

Shërbime shëndetësore me standarde bashkohore!

Balkan Medical Services

Balkan Medical Group, është qendra e vetme shëndetësore që ofron shërbime unike me standarde më bashkohore!

Miqësor dhe Profesional

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh shëndetësore, farmaceutike dhe diagnostikuese.
  • Laborator i akredituar
  • Radiologjia digjitale
  • Kirurgjia dhe anestezi
  • Shtrimin në spital
  • Terapia me laser
  • Rehabilitimi pas trajtimit
Contact us

Pse na zgjodhet ne

Ne përpiqemi të sigurojmë kujdes të plotë për pacientët tanë. Mësoni më shumë për të gjitha shërbimet që ne ofrojmë.

Klinika moderne

Ne jemi kujdesur që klinikat tona ti ndërtojm me standade më moderrne dhe me praktikat më bashkohore.

Ekipi i ekspertëve

Ekimi ynë i ekpertëve përbëhet nga ekspert të dëshmuar në vendeve më të zhvilluara. Personeli ynë përbëhet nga ekspertët më të mirë.

FIllo KONTROLLAT

Fillimi i kontrollave në rrjetet tona spitalore është hapi i për drejt përmirësimit, shërimit të problemeve tuaja shëndetësore.

Fitues i çmimit

Duke ndërtuar klinikat tona, duke implementuar standarde më të lart, duke angazhuar ekspertë më të njohur ndërkombëtar, do të rrëmbejmë të gjitha çmimet për shëndetësi.

Teknologji moderne

Duke u kujdesur për të përvetësuar teknologjin e fjalës së fundit në të gjitha fushat, na bënë të ofrojmë cilësi të lartë në shërbime shëndetësore.

Gjithmonë në shërbim

Ne jemi gjithmonë në shëbrim për pacientët tanë me gjitha kapacitetet

Si mund të na gjeni?

Rruga ``Shefqet Shkupi`` Kalabri(Emshir) Pristina 10000+383 45 722 888info@balkan-medical.com

Orari i punës

E Hënë - E Premte10:00 - 18:00
E Shtune10:00 - 14:00
E DieleClosed